tisdag 3 mars 2009

Gummistövlarna på


Fick en snygg burk med müsli från Saltå Kvarn i julas och i den så ingick en beställning på ny müsli som jag idag har beställt. Det var bara att klicka på de ingredienserna som man ville ha i så blandar de ihop min müsli som sen kommer på posten om några dagar. Valde mycket frukt som blåbär, hallon mm i och väntar nu förväntansfullt på leveransen.
Gummistövlarna hade behövts idag på eftermiddagen till skillnad från i morse då fick man lust att krama snön till bollar och göra en snölykta, den hade i så fall blivit till en vattenpöl under dagen.
Såg idag att Konsum har Bio Foods Gojibär och tar mindre än i hötorgshallen, det blir ju närmare men får hitta på nåt annat att åka in till stan för nån gång.
Skall försöka få slut på så mycket som möjligt av alla förpackningar mm som finns i skafferi, kyl och frys. Man har en förmåga att köpa lite av varje och så blir det stående med lite kvar och tar plats så det skall bli intressant och se om jag lyckas. Får kalla det för vårstädning. Det sätter fantasin i rullning och så får man anledning att bläddra i kokböcker.

Dagens tips!
Att man kan gå in på nätet och låna om sina böcker från biblioteket underlättar när man inte hinner på utsatt tid lämna tillbaka de.

Inga kommentarer: