fredag 28 maj 2010

Ekostigens första tur för 2010

Lastbilen med alla enheter stod på parkeringen när vi kom

suggor flyttades för att vi skulle ha gott om utrymme

Husen lastas av och hamnar på sina platser

Henrik vet precis hus det skall vara efter att ha kört och lastat av och på under alla år som den har funnits och åkt runt omkring på olika ställen i Stockholmsområdet med omnejd.

Nu är det bara att plocka upp alla olika aktiviteter och det tog lite längre tid än vanligt för det var ekostigens första etapp efter vintervilan.

Man måste ha lite kul som avkoppling ibland och det går när man har trevliga vänner att arbeta tillsammans med.

Korvgrillningen av Änglamarks korv med bröd för 5 kr som går till Bistånd utan gränser kommer igång till många glada kunders förnöjelse. Det går ner en både på in- och utvägen.

Snart finns det mesta på plats så att kunderna till Coop Forum i Arninge kan plantera krassefrön, gå tipspromenad, göra en kokbok, klappa hönsen, äta banan och korv mm. Solen sken på oss större delen av dagen och regnet kom först när vi plockat ihop och satte oss i bilen hem.

Stora som små tycke om att plantera krassefrön och ta med sig den lilla krukan hem och visst är aktiviteten till för barnen men vi blir lika glada när vuxna känner samma glädje som barnen.

På onsdag står den i Kungsträdgården under "smaka på Stockholm" - "Stockholm Grönt" mellan 2 - 6 juni så kom gärna och hälsa på oss där

Inga kommentarer: