torsdag 5 augusti 2010

Efter regn kommer solsken.

Renée kom ut med en regnmätare och med den kom det några dagars regn men inte så mycket kunde vi konstatera. Det blev några måltider inomhus de första för sommaren. Flickorna åkte hem och solen kom tillbaka och nu är det åter klarblå himmel med endast några få molntussar.

Trots det gråmulna vädret några dagar så fick jag även då med mig flickorna ut på promenader, mötte tre rådjur en dag massor med sniglar och snäckor på gatorna efter regnet, sällskap är trevligt och gör ju backen hem mycket lättare. Ett torrt träd som det fortfarande finns liv i finns utmed vägen och hallon plockades på vägen hem.
Man känner ju vid dessa regniga dagar hur fantastiskt det är att kunna ha dörrarna öppna, 23 grader både ute och inne, ha olika sittplatser både i skugga och sol, måltider utomhus, frukost i skön morgonsol.
Kylskåpet har varit fyllt hela sommaren men har nu börjat se lite tomt ut, allt har i stort sett hamnat i magarna, blast mm har hamnat i komposten, resterna har blivit goda luncher.
Så nu är frågan om jag skall fylla på kylskåpet eller flytta hem?

Än så länge har jag inga uppdrag hemma och när vädret är så här fint och man kan njuta av de underbara solnedgångarna runt 21 så .......

Inga kommentarer: