fredag 6 maj 2011

Äntligen fredag.

Abborre har jag inte ätit på länge och hade inte gjort det idag heller om inte Göran i fiskdisken hade rekommenderat det när jag frågade efter tips till middag. Jag bara stekte dem i smör och gjorde ett mos på palsternacka kryddat med torkad svart trumpetsvamp. Supergott blev det.
Bra avslutning på en lugn dag som jag behövde efter en fullspäckas torsdag.

Jag hade kameran med mig igår men dagen var så intensiv och intressant så jag glömde alldeles bort att ta bilder på den trevliga samlingen som tagit sig till Källtorps trädgård för en dag med medlemsmodellen under ledning av Niklas Hill och Christine Ambell. Vilken härlig stämning hela trädgården bidrog till och det var ett fantastiskt gäng från Rädda Barnen, Röda Korset, IM mm som alla hade en trevlig dag med både regn och solsken som hela tiden kunde upplevas genom att sitta mitt i naturen.

Skolade idag om ringblommorna som kommit upp från fröna som jag fick när jag var där förra gången och fikade och sådde också lite mer tagetes.
Efter den heldagen så snabbt hem för att ordna lite samtal och sen in till stan för ett styrelsemöte, som jag gruvat mig för men som inte blev så dåligt trots allt. Kan nog bli något bra av det om vi kämpar för våra idéer till hösten. Efter mötet promenerade vi hem från söder, båten till Hammarby sjöstad, ingen buss i Sickla så det fick bli apostlahästarna hela vägen och jag kom upp till 17000 steg trots att jag suttit still större delen av dagen och kvällen.1 kommentar:

Christine sa...

Ja, ni var härligt engagerade!
jag hann med att knäppa några foton med kameran:
http://mytomorrow.se/medlemsdagen-7-timmar-senare

tack!