fredag 20 februari 2009

Änglamark


Ännu en klar ljus morgon.
Blev klar med den plansch som skulle vara med vid vår butiksaktivitet på Coop Konsum under dagen tog sen en kort promenad för att njuta av solen som värmde så skönt och på det lite lunch.
Dagen bestod av att bjuda kunder på Änglamarks knäckebröd med skinka och ost också det från Änglamark. Inte bara för att få kunderna att köpa utan vi som butiksråd skall synas och göra något trevligt och överraskande för kunderna, kunna svara på frågor och berätta som idag om ekologi, vad man kan hitta på Coop.se och att nu visar butiken sina ekologiska varor med gröna skyltar så att de lättare skall kunna urskiljas.
Eftersom butiken är ombyggd så har kunderna svårt att hitta så man får ofta hjälpa till med var varorna finns. Det är väldigt tacksamt att bjuda på ekologiskt för man får så mycket positivt gensvar sen finns det dom som bara vill äta. Vi kunde också ge de kunder som handlar mycket ekologiskt en tygkasse och sånt blir väldigt uppskattat. Många barn blir också tacksamma för att få något att stoppa i magen. Efter undanplockning så var det så långa köer att jag beslutade att handla imorgon istället och hjälpte till att dra ut kundkorgarna till entrén innan jag tog en promenad hem.
Åt god rökt lax från Funäsdalen till middag.
Kvällen tillbringade jag framför TVn i väntan på spikmattan

Inga kommentarer: