torsdag 12 februari 2009

Mina små kära vänner

Mina vänner koltrastarna kommer ständigt på besök utanför fönsterdörrarna och nu har de ätit upp alla nyponen på honungsrosen, här äter den resterna av ett äpple. Det blev ingen bra bild så jag får försöka imorgon igen.
Ibland så klumpar allt ihop sig och idag var en sådan dag. Promenad till Forum för att göra en massa avgjutningar hos tandläkaren, fick bedövning, det tog 1½ timme nästan, inget roligt alls. Därifrån vidare för att bistå Rasmus med hjälp från ögonkliniken efter laserbehandlingen, därifrån till stan för att hämta Sid.
Vi tog bussen hem efter en lång väntan men det är ju så många bilar att titta på som kör fram och tillbaka på Folkungagatan sen till råga på allt så skulle vi inte få komma på bussen för dörrarna kunde inte öppnas för barnvagnar. Vi gick på där fram så det ordnade sig till slut. Efter två hållplatser kunde dörrarna åter öppnas. Vi hade knappt satt oss så kom Agnes som också var med på bussen så vi fick sällskap en bit.
Hade alldeles glömt bort att jag planerat att handla på Konsum i Slussen men vi tog ju inte den vägen så det fick bli två liter mjölk på Sekunden och ta vad som finns i kyl och frys till middag. Väl hemma så smakade det gott med en kopp kaffe, smörgås och mjölk. Alla bilar plockades upp ur ryggsäcken och snart var bord, golv och soffa fulla med leksaker.

Inga kommentarer: