torsdag 18 juni 2009

snart midsommar

Blev inspirerad av blomsterpassion.se till att göra en midsommarbukett, den fick också vara med igår i Forum.
Idag hann jag göra en massa ärenden på förmiddagen innan regnet kom. Det är som det så ofta till midsommar, regnigt, blåsigt, svalt och ruggigt. Hur många gånger har barnen kunna haft de fina sommarklänningarna/shortsen utan att frysa eller bylsa på sig tjocka tröjor mm.

Vi hade en butiksaktivitet igår i Coop Konsum i Forum Nacka med frågor till KfS märkesguiden och idag har jag ringt runt till de 7 vinnarna som blev väldigt glada. 3 st fick Änglamarksvaror, 2 fick boken Konsumtanter och 2 fick ekologiskt kaffe. Det var samma frågor som vi hade i Nyckelviken, det är kul när de som har svarat på de 8 frågorna säger att de var bra och att de samtidigt lärde sin mycket. Det gör också att de blir mer uppmärksamma på märkningarna på varorna som finns i butikerna, både stora och små svarade och de är inte så lätt även om de kan titta i den lilla guiden efter svaren, de blir mycket läsande, många svarar inte rätt trots den. Det är kul att få glädja trevliga människor och personalen tyckte att det var en härlig stämning runt aktiviteten.
Hoppas det blir bättre väder imorgon så jag kan stå ute och binda blomsterkransar. När skall vi få njuta av de långa ljusa sommarnätterna, för nu blir det inte ljusare.

Inga kommentarer: