onsdag 3 juni 2009

sommar

Trots regnet och kylan så närmar sig sommar och semester med bla Sommar i P1 där värdarna presenterades igår. Den 20 juni på midsommardagen inleder Ingvar Kamprad programserien.
Igår kom det flera brev angående de förlorade handlingar som spärrades i lördags men som jag snabbt fick tillbaka, de skall nu fyllas i och skickas tillbaka. Om körkort kommer tillbaka så kan man häva spärrningen och inte behöva lägga ut kostnaden för ett nytt körkort bl a.
Idag kom de nya korten så nu är jag inte strandsatt och utan kontanter längre. Allt är tillbaks till ursprunget, härligt.
Äntligen har jag satt mig ner för att skriva protokoll från medlemsrådsmötet för ett tag sedan. Om det inte görs på en gång så är det så lätt att skjuta det framför sig, hoppas på en ny sekreterare efter Stig som hoppade av.
I måndags var det mjölkens dag och idag så uppmanas ammande mödrar att bidra till mjölkförrådet som är katastrofalt litet just nu inför sommaren till de för tidigt födda små liven.

Blev bjuden till ett fd dagisbarn på hennes studentmottagning och det blev en mycket trevlig kväll.
Har bakat "ljusa snäckor" efter recept från Rebeccás kitchen idag de blev inte lika snygga men goda. Bättre lycka med utseendet nästa gång.

Inga kommentarer: