söndag 14 juni 2009

Till min förvåning så gick Duvnäs skolas klocka i år (den har stått varje år) och uppträdandet började precis kl 9.00.
Usch va tomt och tyst det känns när man har haft sällskap i flera dagar, när den lille polaren gav sig iväg, hämtad av mormor (pappa var inte körbar, de var på bröllop igår) så blev det så tyst så. Det såg ut att minska med regn så det blev en promenad i alla fall. Inte avtog regnet, det blev bara värre, blåser gör det också. Höstlikt är det, måtte det inte bli en sån där regnig sommar så att man måste ha lamporna tända hela dagarna.

Köp EKO bananer! om du inte redan gör det så läs detta, Dole som stoppar en Svensk film om bekämpningsmedel. De som förr måste ha vantar på sig i Coop-butikerna när de packade upp bananer behöver det inte längre när de har gått över till enbart EKO bananer.

Salladsskålen har stått på bordet varje dag nu, passar mig så där precis så tack den som ratade den.

Konsum har börjat med Gotländskt gourmetkött till veckan och det fanns en förpackning som jag hade turen att hitta till ett bra pris så Rasmus kom över på middag och det var supergott trots att det fick bli tillagat i stekpanna i stället för grillen som säkerligen hade gjort det ännu godare.

Dagens tips!
Fick härom dagen lära mig, när jag stod över en nejlika som helt höll på att invaderas av myror, att hälla bakpulver över de. Sagt och gjort, de försvann, dog helt enkelt. Tråkigt men ibland så måste man välja, även om det är svårt. Har inte haft nån myrinvation inne i år men nu vet jag ett annat botemedel än kanel, som skrämmer bort de så länge kanelen doftar.

3 kommentarer:

Med fingrarna i (j)orden sa...

Allid ekobananer här! Stor skillnad i smak och odling. Jag gör ofta smoothies på mina, just nu med färska jordgubbar. Mmm.
Eva

Eko-Marianne sa...

Har man börjat äta ekobananer så upptäcker alla hur en banan skall smaka. Jordgubbar är toppen, måtte de inte regna bort.

Åsa sa...

Samma här - ekobananer! MEN sist var de GRÖNA och barnen ville ha bananer på friidrottsdagen dagen därpå så då gjorde vi ett undantag - första på flera år så det borde väl förlåtas?