söndag 26 april 2009

Magnolian på Nacka kyrkogård slår snart ut. Tar ofta en promenad genom kyrkogården istället för gångvägarna och en titt till minneslunden emellanåt för det är så lugn och fridfullt där.
Det är många fler människor som är ute på lördagsmornarna än söndagsmornarna idag mötte jag inga, bara såg några som rastade sina hundar på håll och att bussen hade tid att vänta på en som kom springande, händer väl sällan en vardag men idag. Igår var det många ute som, promenerade, cyklade, sprang och förståss rastade hundar.

De här är så underbara, så tog batteriet slut i kameran.
Efter lite påtande i den lilla trädgården så en blev det dusch, stryka lite kläder och gå på födelsedagskalas hos Tuva.

Hur många Pollysar har hon inte men hela ansiktet skiner när hon får en till och många timmars lek har hon framför sig med sina Pollysar.

Många små delar att hålla reda på, klä av och på mm.
Hon var också skinande glad för böcker (om hästar), pengar, kläder och Ipod, eltandborste mm. Jag frågade Tuva häromdagen när hon var här om hon ville ha sin present då eller på söndag och hon ville vänta till söndag för då hade hon sitt kalas, strongt tycker jag.

Barnen hade väldigt kul både stora och små på lekplatsen innan det var dags för tårtan efter alla goda hembakade kakor. God tårta med chokladpudding och vaniljsås som fyllning, den gick snabbt åt. En promenad hem gjorde gott efter allt gott.

Inga kommentarer: