måndag 9 mars 2009

Ett gott skratt förlänger livet!

Efter en lång motionsrunda, avslappning, dusch och lite mat så var det dags att åka till Radiohuset för att närvara vid "på minutens" inspelning vilket brukar bli en glad kväll och även så denna gång. Hade stämt träff med några damer vid slussen för att ta bussen. Väl framme så istället för att stå i kö för att bli insläppta så satt vi i några soffor som inte var högre än 30 cm så det var fråga om vi skulle kunna resa oss upp men det gick. Väl inne så fick vi bra platser och efter en god kopp kaffe med kanelbulle och kaka så var det bara att njuta för fullt.
Har varit på ett flertal av dessa inspelningar och det är en helt underbar upplevelse med 2 timmars underhållning och många glada skratt. Denna gång var det en mycket bra publik som drogs igång av panelen som bestod av Pia, Peter, Hans och Kajsa och blev bara bättre ju längre kvällen led men tyvärr så tar det ju slut men två program får man vara med på och glad blir man när man lyckas få platser. Bussen hem är full av trevliga och glada människor som alla går hem för att längta tills programmet sänds, till och med chauffören drogs med av glädjen
På bussen träffade jag ett av min fd dagbarn som var på väg hem från sitt jobb och det är alltid roligt att träffa dessa underbara ungdomar, de yngsta är nu 24 år. Det var en fin tid att kunna vara hemma med sina barn och ett tag så var vi elva dagmammor i området så det kryllade av barn i närområdet som hade kul med varandra. Alla kände alla och när man träffar dem så blir man så glad. Tänk om det kunde skrivas om alla fantastiska ungdomar som finns runt om i vårt land som många av dagens ungdomar kunde ha som förebilder istället för allt elände som det hela tiden ältas om.
Ett gott skratt förlänger livet sägs det! Härligt!

4 kommentarer:

Åsa sa...

Jag ÄLSKAR din blogg!

Kanske vi kan ta en långpromenad någon dag tillsammans?! Jag är hemma vissa dagar och det vore himla mysigt att gå tillsammans!

Eko-Marianne sa...

Det vore jätte, jättekul!!

Eko-Marianne sa...

Läs Sara Begners blogg på coop.se en av mina bloggar som jag läser varje dag.

Åsa sa...

Tack för tipset! Går genast in och letar rätt på den!