söndag 22 mars 2009

Omslag i vädret


Kul med bilder, nu har jag bytt mitt skrivbordsunderlägg igen, gått över till ranunkel i ljus rosa som ser så god ut att man skulle vilja äta den.


På Mollys hälsoblogg kan du tävla om en burk müsli. Burken med müsli kan också köpas på http://www.minmusli.nu/
Gick igår till nya Sickla köpkvarter som invigdes i torsdag det har ju inte gått att undvika, de hade alla reklamplatser som gick att få på Saltsjöbanan, även hela utsidorna. Blev faktiskt positivt överraskad där fanns Monki som jag tycker har så snygga kläder, en snygg jacka såg jag men fortsatte in till stan.


Så var vi där igen, var fjortonde dag så kommer det snö och förändrar landskapet till någonting vackert så att man inte kan bli sur. I lördags när jag kom ut från gymnastiksalen efter HSB så satt det fullt av folk på uteserveringarna på Medborgarplatsen i solen och mådde gott, i går spelades det minigolf i Kristineberg.
Det blev till att sätta en deg och baka lite och vänta med att gå ut, inga tidningar hade kommit, och liten ruggigt såg det ut. Det blev bättre men efter att ha fixat en inköpslista för påsken och ätit lunch så kom det mer snö men det var bara att bita ihop och gå ut. När man väl kommer ut så är det friskt och skönt så det blev en vända på 1½ timme.
Det börjar i alla fall våras lite här och var för idag så startade "odla med P1" sen till helgen så är det trädgårdsmässa i Älvsjö.
Idag så pratade de om fästingar på nyhetsmorgon, de börjar nu vakna till liv, så nu är det dags att ta fästingspruta, jag har två år till nästa spruta.
När man tittar på Camilla Plum så vattnas det i munnen framför allt idag när hon bakade rågbröd det är ju bara så gudagott, måste göra en deg på onsdag. Vilken skillnad på mjöl, bara gå ut och hämta nymalet mjöl på gården och så tänker man på det mjöl som idag var i Lidls annons för 8.99 för 2 kg. Vad finns det i den påsen undrar man.


Molly Sandersson
Dagens tips!
En klick ofärgad skokräm på pensébladen så låter rådjuren bli dem enl Svt morgonsoffa.

Inga kommentarer: